Известие

Collapse
No announcement yet.

Можело значи...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Така си е, щеше да се сдобиеш със специална, модераторска 166 - модел 166 2.4 JTD Moderatore
    И с колко процента се вдига цената в подобен случай, че и аз карам същата модификация
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

133 лева с отстъпката за моята е термостата - току що проверих и го поръчах.
      Дано и аз се похваля със по-бързо загряване. Стискайте палци.
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
        ...стрелката заспа на 90 гр - вдига ги адски бързо, буквално за 1,5-2 км...
        Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
        И моята заковава 90 , ама не загрява толкова бързо ..
        Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
        И примен е така
        Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        И на мен ми е чудно как 2.4 стопля толкова бързо. Да няма свещички за охладителната течност, които да топлят?...
        1.5-2 км не са никак малко разстояние. Моята загрява от Хладилника до басейна Спартак - не знам колко е разстоянието, но предполагам, че е около 1.5 км. Освен това, докато е студен двигателя карам малко повече на 2-ра както си му е редът.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Макар и да карам 156, нещата са подобни... Вчера смених термостат и сега за 7-8 минути, между Ситняково и Семинарията, без да вися в задръстване(имало и такива моменти още по тва трасе!) си загря до 90 градуса. Преди тва беше мъка, като се движи 50 и кусур, като повися в трафик 70, и после пак надолу.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Значи при мен загряването е точно както Pinko го описа. От Лагера до там където живея (Пирогов) е загряла на 90 градуса. В сервиза, където си правя колата ми казаха, че имам реотан, който загрява охладителната течност т.е. някаква алтернатива на печка ще дойде а иначе печка нямам колата е внос от Франция ...
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Тя твоята е по-нов модел, може и да има нещо такова.

Офф:
              Оправи ли си фаровете?
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

да нямах много време за нея но още малко неща и става малко по-добра откакто е излязла от завода ще снимам и ще ви се представя официално
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Аз да питам, не ви ли е страх тез чистачки за по 60 лв да не ги гепат още 2-рата нощ? Моята кола е "уличница" и кой не е минал, той не ги е взел. За това не съм и купил още такива, а си карам с Бош-нищо особено, за по 10 лв парчето....Поне да не ме е яд, ако ги откраднат.
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                    1.5-2 км не са никак малко разстояние. Моята загрява от Хладилника до басейна Спартак - не знам колко е разстоянието, но предполагам, че е около 1.5 км. Освен това, докато е студен двигателя карам малко повече на 2-ра както си му е редът.
                    При мен загрява на 90 от нас (Иван Вазов) до Семинарията и то ако има задръстване ..
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Като стана дума и зяа чистачки - защо чистачките немогат да се дигат и подменят при затворен преден капак...
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

То и при отворен не може.
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Еми как става работата тогава - огъваш до където може и деистваш ли...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

За да не нарушават аеродинамиката и от естетична гл.т.
                            Като са включени на интервал, не се прибират докрай под капака гасиш колата на каквото положение ти е удобно и човъркаш.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ааха. Ясноо. Благодарско!!!
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                За да не нарушават аеродинамиката и от естетична гл.т.
                                Като са включени на интервал, не се прибират докрай под капака гасиш колата на каквото положение ти е удобно и човъркаш.
                                а дажа може да загасиш колата докато чистачките са в най горно положение и те си остават там... аз поне така направих и е много удобно защото се огъват даже повече
                                Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                                Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Working...
                                X